Byggsmide utöver det vanliga

Vi på PMU utför byggsmide både utifrån egna konstruktioner och befintliga underlag. Vår specialitet är konstruktioner utöver det vanliga, specialdesignade lösningar utanför standard. Exempel på vad vi kan hjälpa dig med är stommar, stålkonstruktioner, traversbanor, trappor, räcken, hisschakt, stålskorstenar, avväxlingar och entresol.

Kreativa konstruktioner

Våra byggnadsingenjörer hjälper gärna till med konstruktionsritningar, om du inte har egna underlag. Vi tar sedan fullt ansvar för hela projektet; materialinköp, produktion i egen verkstad och montering på plats. Fördelen för dig med en totalpartner inom byggsmide är enkelhet, snabbhet och kostnadseffektivitet.

Högsta kvalitet

Om du väljer PMU som partner inom byggsmide kan du sova lugnt. Vi följer alltid gällande standarder och vår personal är välutbildad och uppdaterad. Eftersom vi arbetar i en egen, flexibel verkstad med hög kapacitet, kan vi hantera även mycket stora konstruktioner. Tala med oss på PMU när det gäller specialdesignat byggsmide, så får du en konstruktion som lever upp till både kvalitetskrav och leveransprecision.