Industriservice för minsta stopptid

PMU hjälper dig skapa en kostnadseffektiv produktion. Löpande underhåll av maskiner och produktionslinjer förebygger oplanerade produktionsstopp. Om ett fel ändå inträffar kan våra kompetenta servicetekniker snabbt vara på plats för att reparera. Tala med oss på PMU så får du just den service dina maskiner behöver. Allt för att minimera stopptid och maximera produktionseffektivitet.

Kompetent servicepersonal

Vår personal är utbildad på, och har erfarenhet från, många olika industriella verksamheter. Vi kan därför ofta lösa även komplexa problem, snabbt och med minsta möjliga störningar. Med ett stort eget lager, och ett brett leverantörsnätverk har vi de reservdelar som behövs. Och skulle det knipa kan vår konstruktionsavdelning återskapa exakt de maskindelar som behövs.

Egen serviceverkstad

Löpande underhållsservice och enklare reparationer utförs med fördel på plats i era lokaler. Våra servicetekniker kommer i fullutrustade servicebilar och kan oftast snabbt avhjälpa ett fel. Komplexa reparationer eller uppgraderingar kan med fördel ske i vår egen verkstad. Vi klarar alla sorters transporter, även mycket stora. I verkstaden kan vi serva och testköra de flesta sorters maskiner. Med en enda kontakt för hela ditt behov av industriell service vinner du både tids- och priseffektivitet, och du når dina produktionsmål.